På annan plats så torgförs detta kring det Judiska folket

På annan plats så torgförs detta kring det Judiska folket: ”Vår historia manipuleras än idag. Här följer en text av en man som heter Harald som vänder upp och ned på sanningen hos de flesta. Det finns mycket mer att säga om detta, och folk börjar bara att vakna upp ur den sionistiska hjärntvätten.

Den avhoppade judiska Boljsevikledaren George Solomon avslöjade i sin bok ”Bland röda härskare”, Stockholm 1930, s 56. att Bolsjevik-frimurarna behövde människooffer likt Lenin, vilka offrades åt Molok.

Till Molok offrade man genom att bränna människor, och helst barn, levande på elden eller i brännugnar. När denna kult började expandera i Europa och runt 1100-talet, började häxbålen flamma.

På samma sätt offrade man flitigt i det judiska lägren hos nationalsocialismen i Tyskland under 1940 talet, i brännugnarna till Molok. Då ytterligare ett antal judar som inte nämns inne i boken hittats, tillhörande Hitlers socialistiska arbetarparti och dess regim, återges ett flertal här som var högst aktiva judar.

Alfred Rosenberg, Heinrich Himmler, bevisas av juden Willi Frschauer i sin bok ”Himmler, Evil Genius of the Third Reich” London 1953, Himmler var även homosexuell.

Wilhelm Canaris chefen för Abwehr var grekisk jude. Joseph Goebbels, vars första flickvän var judinna som bara uppskattade judiska professorer, i skolan kallades Goebbels ”rabbin”. Fru Goebbels var adoptivdotter till en judisk familj, Friedländer.

Rudolf Hess var jude och homosexuell och känd i dessa kretsar under namnet”Fräulein Anna”. Julius Streicher, redaktör för Der Stürmer, var jude och homosexuell, hette egentligen Abram Goldberg, vilket visades upp när han hängdes den 16 oktober 1947. Jude var också SS-officeren Adolf Eichmann och arbetsmarknadsminister Robert Ley,

Även SS-generalerna Erich von dem Bach-Zelewski (1899-1972) och Odilo Globocnik (1904-1945). Görings högra hand fältmarskalk Erhard Milch var enligt Time-Magazine (7 feb. 1972) jude, både på far och mors sida. Göring gjorde honom till ”arie”. Göring var inte jude, men hans andra hustru var judinna.

SS-chefen Reinhard Heydrich var jude på både far och mors sida och homosexuell. Professor Karl Haushofer var gift med en judinna och hans judiska son Albrecht Haushofer arbetade utan problem på Nazitysklands UD.

Även Hitlers advokat dr Hans Frank var halvjude som Hitler utnämnde till justitieminister i Bayern och år 1934 blev han riksminister. Hitlers far gifte om sig med en judinna och hans halvsyskon var alltså också judar. Halvsystern Angela var anställd hos Hitler. Eva Braun var halvjudinna som presenterades till Hitler av den halvjudiska fotografen Hoffmann.

Många ledande militärer inom Wehrmacht var judar, minst två fält-marskalker, tio generaler, 14 överstar och 30 majorer. I ett tjugotal fall tilldelades judiska soldater Riddarkorset,en av Tysklands högsta militära utmärkelser. (DN” judiska soldaterslogs för Hitler” 5 januari 1997.)

Det var tusentals män av judisk börd, däribland 77 höga officerare och hundratals som kallades judar som gjorde militärtjänsten med Hitlers vetskap. Drygt 1200 fall är väldokumenterade undantags listorna. Listan på aktiva judar under Hitler bara fortsätter att växa.

Vilka var då dessa judar man offrade till Molok? Det var de som icke ville foga sig i den judiska planen och instinktivt vägrade att antingen flytta till Palestina och arbeta för den judiska ockupationen där, eller att aktivt deltaga i den judiska nationalsocialismens planer. Dessa icke samarbetsvilliga judar, fick då utgöra det Molok offer som den hemliga judendomen behöver för sina riter till människooffer.

Alla tror att Hitler bekämpade judar, men vad hände i verkligheten?

Så snart Hitler fått makten utplånade han genast alla patrioterna, (brunskjortorna.) Dessa som varit Honom behjälplig till makten, allt för att förhindra att dessa skulle sätta sig upp emot Hitler och hans judiska vänner om de skulle inse att det ledande skiktet i verkligheten bestod av judar. Efter denna utrotning sattes det in judar på alla ledande platser (precis som Bolsjevikerna gjorde i Ryssland).

Vad de i verkligheten planerade var ett storkrig i Europa som hade till uppgift att ta död på så många vita arier som möjligt. Över 100 miljoner vita fick sätt livet till, och behovet av dessa arbetare har sedan fyllts upp med icke vita i alla länderna.

Båtlast efter båtlast skeppades över från USA och England för att slaktas i de fyra judarnas krig, (Hitler, Stalin, Roosevelt och Churchill.) Ifrån USA skeppades mestadels endast vita män, De svarta fick stanna hemma

Medan de stod på kajen och vänta för att gå ombord på båtarna, kunde de se hur man lastade av deras vita bröder i säck efter säck. Båtarna gick i skyttetrafik emellan USA och Europa, stadigt fullastade med antingen levande Arier på väg till Europas slagfält, eller döda Arier på väg hem.

Uppe på allt detta, har den vite mannen efteråt fått lära sig hur synd det är om den stackars juden som fick sitta i läger. För att därigenom lära dem att inte fästa någon uppmärksamhet på hur detta folk skeppad över miljoner vita Arier till ett slagfält för att där låta dem slakta sig själva under detta folks ledning.

Detta är den okända judendomen, både för den politiska och kristna världen, liksom för många inom sionismen och den vanliga juden. dessa väktare av Kung Davids blodsätt. Molokdyrkarna.”

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till På annan plats så torgförs detta kring det Judiska folket

  1. HaFo kommentar: Detta är skrivet för att uppvigla ett hat mot det Judiska folket. Vi kommer att få mycket av hatiska konspirationsteorier gentemot det Judiska folket precis som innan andra världskriget.

    Allt för att det ska bli legalt för antikrist att efter han först gått i förbund med Israel ska förfölja och försöka utrota dem. Detta är skrivet i samma ande och anda som Sion vises protokoll som var en lögn för att skapa hat mot det Judiska folket och som bl.a. låg till grund för Judeförföljserna av Hitler.

    Sion vises protokoll som är ett antisemitiskt dokument, som under förespegling av att vara sionistiskt, beskriver en planerad judisk sammansvärjning med målet att uppnå världsherravälde. Hitler använde sig av detta protokoll som en av anledningarna till att utrota det Judiska folket.

    Sions vises protokoll publicerades första gången i Ryssland i början av 1900-talet. Det påstods ha blivit nedtecknat under den första sionistkongressen som hölls i Basel 1897.

    I dokumentet finns en plan över hur judar ska bli världens härskare – bland annat genom frimureriet ska erövra världsherravälde genom att ta kontroll över globala finanser, sprida epidemier och underminera kristendomen.

    Enligt moderna forskare är protokollen en förfalskning och dess spridning idag har samma syften som under andra världskriget att kunna legalisera att hata Judarna och utrota dem.

    Dokumentet fick stor betydelse för antisemiter under mellankrigstiden. Efter bolsjevikernas revolution i Ryssland användes det av deras ryska motståndare, som gjorde gällande att kommunisternas maktövertagande var ett led i judarnas långsiktiga plan.

    Det fick även stor betydelse för nazisterna i Tyskland. Genom att hänvisa till Sions vises protokoll kunde de hävda att deras åtgärder mot judarna var självförsvar. Den amerikanske bilmagnaten Henry Ford, som också var antisemit, bekostade tryckningen och spridningen av 500 000 exemplar av skriften i USA på 1920-talet.

    Men protokollen är falska, något som bevisades redan 1921 och slutligen slogs fast vid källkritisk undersökning i Bern 1934–1935. De skrevs aldrig vid någon sionistisk världskongress utan tillverkades på beställning av tsarens hemliga polis, Ochranan.

    En viktig förlaga till Sions vises protokoll var en satirisk pamflett från 1864, En dialog i helvetet mellan Machiavelli och Montesquieu, skriven av Maurice Joly. En källkritisk granskning visar att Sions vises protokoll är starkt beroende av Jolys pamflett. Såväl vad beträffar meningar och ord som dispositionen.

    Trots att Sions vises protokoll alltså övertygande och grundligt avslöjats som en förfalskning fortsatte antisemiter att använda texten politiskt på 1930-talet. Så sker fortfarande.

    Särskilt bland staten Israels fiender, till exempel i arabvärlden och i Iran, är åtskilliga övertygade om att dokumentet verkligen skrevs av sionister. I Hamas programförklaring från 1988 hänvisas till Sions vises protokoll, som framställs som en äkta sionistisk text.

    I saudiarabiska skolböcker påstås att texten är ett korrekt exempel på sionisternas intentioner. Även i judefientliga kretsar i Sverige händer det att texten framhålls som exempel på hur farliga judarna i allmänhet och sionisterna i synnerhet är.

    Så de som sprider Sions vises protokoll som ett sanningsdokument allierar sig alltså med det Judiska folkets fiender och de som vill ”störta Judarna i havet”.

    Sammalunda gäller de som sprider ovan angivna skrift som varandes ett sanningsdokument. Syftet är i dag detsamma att skapa fram ett hat mot det Judiska folket som ska spela antikrist i händerna

    http://www.tidenstecken.se/sionvise.htm

    https://www.flashback.org/t1290236

    https://motargument.se/tag/sions-vises-protokoll/

    https://bildersmakt.se/sions-vises-protokoll-ett-antisemitiskt-falsarium/

    http://bloggar.aftonbladet.se/ledarbloggen/2013/12/de-borde-dra-in-antisemitiska-sion-vises-protokoll/

    https://www.ne.se/uppslagsverk/encyklopedi/l%C3%A5ng/sions-vises-protokoll

    Gilla

  2. Det rör sig så mycket blandade röster av lögn och sanning kring det Judiska folket idag så det gäller verkligen att sortera och hålla tungan rätt i mun.

    Jag har även mött en konspirationsteori med röster som menar att ättlingar till Kain och Esau idag utgör satans söner i en satans synagoga i Israel för att lägga beslag på Esaus förstfödslorätt och av DNA och släktled inte är sanna Judar, utan är Judar ”som utger sig för att vara Judar, men som inte är det”.

    Jag har bemött denna falska konspirationteori med läran om ”Ormens säd och kvinnans säd” där Eva och satan hade samlag och födde en satans son Kain vars DNA har gått vidare till idag ”Judar som säger sig vara Judar men som inte är det”. Detta är en lära direkt från satan själv som har gett upphov till förförelser som jag bemött här:

    http://tre-skrivare.se/hf/ormen.html

    Det finns även mycket sanning kring allvarliga saker som sprids via falanger inom Judendomen och deras utövning. Men där gäller det att inse att bakom allt både sanna och osanna angrepp på det Judiska folket ligger satans intention att göra Guds plan med det Judiska folket om intet.

    Var inte med och ställ dig på den sidan! De som sprider sådant bör i vart fall idas ta del av innehållet på desa länkar kring Guds intention med det Judiska folket och vad profetian tecknar kring deras framtid.

    Har det Judiska folket och Israels nation en speciell kallelse och uppgift

    Något om den falska ersättningsteologin om att församlingen för all tid övertagit det Judiska folkets och Israels kallelse och uppgift

    Israel och det Judiska folket är välsignade av Gud och kommer att bli till välsignelse inlägg

    Det Judiska folkets frälsning

    Det slutliga eviga återupprättandet av det Judiska folkets stat – Israel

    Har Gud två folk – Dispensationalismen

    HAR ISRAEL OCH DE HEDNAKRISTNA OLIKA VÄGAR TILL GUD

    https://hafosfunderingar.wordpress.com/2018/01/31/tva-jesu-ankomster-tva-vedermodor-tva-forodelsens-styggelse-fyra-tempel/

    Gilla

  3. Pingback: Fick mig tillsänd något som skulle vara en uppenbarelse som jag läst igenom och kommenterat | HaFos funderingar

  4. Pingback: Judarna utvalt av Gud för en speciell kallelse och uppgift | HaFos funderingar

Lämna en kommentar