Blir Trump USAS nästa president

Inlägg 1 angående att Trump kan bli USAS näste president

Det är helt obegripligt att inte människor inser vilken lögnaktig skurk som Trump utgör. Man luras av hans prat om att göra Amerika great again. Han lyckas manipulera människor till att tro att han bryr sig om folket.

Den enda han bryr sig om är sig själv, få vara i centrum och hyllas av en blind jublande folkmassa där han bara aldrig får förlora. Alla medel är för honom giltiga om det kan leda honom till seger. Det är ungefär samma blinda hysteri runt Trump som det var i början runt Hitler.

Det är en tragedi inte bara för USA om Trump blir president, där det då kan leda till inbördeskrig genom de motsättningar som han hela tiden skapar gömt bakom falska duperande ord om att ena landet.

Det är också en tragedi att USA inte kan uppbringa en enda annan motkandidat till Trump än en man som passerat bäst före datum för länge se och knappt kan gå stadigt eller prata tydligt.

Märkligt att man inte vill ha ”Kompetenta, pålästa, nyanserade kandidater”, utan istället vill ha någon som kommer att vara chanslös mot en lögnaktig skurk, bedragare och lögnare som Trump. Obegripligt!

Det vore en tragedi för hela världen om Trump blir president igen. Då förlorar Ukraina all hjälp från USA. NATO blir nedmonterat. Putin som är Trumps idol får fritt spelrum.

Putin blir överlycklig om Trump som han vet att han kan linda runt sitt lillfinger och som han har hållhakar på efter Trumps utsävningar i Ryssland tidigare. Det skulle möjliggöra Putins storhetsvansinne och maktambitioner att styra hela världen, som då släpps loss.

På nolltid vore Östersjön, de Nordiska länderna och Baltstaterna under Putins kontroll. Detta då påhejade av Iran, Kina, Nordkorea och så då även av Trump och det USA som blint hänger sig till Trumps barnsliga naivitet som yttrar sig i ett vansinne av lögnaktigt tal, om han bara kan ”vinna” till vilket pris som helst.

Skrämmande är att dessa vapendragare Putin och Trump framställs av respektive kristenheter i deras hemländer för att vara världsfrälsare. Trump går helt i den högerkristna falangens ledband i USA. Putin går när han beordrar bomberna att falla till kyrkan och tänder ett ljus välsignad av de ortodoxa prästerna.

Dessa manipulerande skenheliga mörkermän – Trump och Putin – applåderas när de står och ljuger inför massorna. Hur har tillvaron kunnat bli så sjukt blind??

Trumpanhängare anser att anarkism och att störta USA: s konstitution är något som ska hyllas. Då biter man sig själv i svansen och vaknar man inte upp utan framhärdar i att följa en lögnaktig skurk som ledare så kommer det att leda fram till ett inbördeskrig i USA.

Resultatet av det tror jag ingen kommer att ”hylla”. Alla blir där förlorare inklusive Trump som hatar att förlora.

Forts

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Blir Trump USAS nästa president

  1. Inlägg 2 angående att Trump kan bli USAS näste president

    Fick genast mothugg från Sven Hultgren som lovordar Trump och menar att han är något av världens frälsare och inte alls hade några oegentligheter i bagaget.

    HaFo kommentar: Kolla upp hur han med lögn och bedrägeri dragit fram i affärsvärlden där han nu med sitt beteende där ådragit sig miljardböter och näringsförbud.

    Kolla upp hur han uppviglade sina anhängare att storma kapitolium.

    Kolla upp hur han med lögn framhärdar med att han vann valet fast fakta talar för den förlust som han där led.

    Bara några saker av de saker som bör kolla upp för att inse vilken lögnaktig skurk som världen här har att göra med.

    Fick så omgående svar från Trump – anhängare Sven Hultgren: Trump blev inte dömd för någon uppvigling och jag precis som rätten har hört det talet och bedömer honom som oskyldig i frågan!

    Att han tror att han vann valet stämmer ju med bilden av hur Big Tech behandlade republikanska väljarna på nätet innan valet,

    De stängde ner Trumps väljare och den politiska kommunikationen medan de öppnade för demokraternas och de har hörts för Senaten i den frågan och befunnits skyldiga!

    Han är den ende som stått upp för kristendomen och dess värderingar eftersom han förstår det rent politiska värdet av kyrkan i ett fritt land!

    Aborten som gör en sådan Styggelse har han arbetat hårt för att få bort helt!

    Fattar inte kristna nu så kommer de att fatta snart när förföljelsen från Vänstern (demokraterna ) börjar!

    Han har varnat kristna pastorer för att de mycket riktigt kommer slå ner på kristna och deras liv som aldrig förr!

    Trump är den ende politiska kraft som står mellan demoraliseringen/USAS förfall.

    Demokraterna har redan kommit långt i visionen att förstöra landet!

    De flesta har bara lama ursäkter och ser inte vad Han gjort för landet mitt i alla sina fel och brister!

    Jag har frågat flera som anklagat Trump och ingen har kunnat komma med något rent konkret!

    Forts

    Gilla

  2. Inlägg 3 angående att Trump kan bli USAS näste president

    HaFo svar: Sven Hultgren, vi ser och hör sakerna så väldigt olika. Jag hör när Trump uppviglar människor att gå till kapitolium och ta tillbaka det förlorade valet, vilket de då lyder att göra med det resultat det gav av denna stormning.

    Men det hör du inte och kan inte se vem som faktiskt därmed låg bakom denna stormning.

    Fakta av sammanräkning pekar på att Trump förlorade valet. Till och med Republikaner bekräftar detta svart på vitt. Men du ansluter dig till den av Trump skapade konspirationsteorin att valet var stulet.

    Det skapar han fram för han får inte av sin fars fostran förlora. Han är också skolad av de högerkristna att han ska få vad han bekänner sig till. Alltså bekänner han sig som vinnare. Fast det är en lögn. Hur kan man lura människor att man är Kristen och samtidigt ljuga?

    Hur kan man stå som exempel mot demoralisering och förfall när man själv saknar moral och är otrogen och ligger med andra än frun och skryter med att kunna ta vem han vill på deras fitta enligt inspelat band som han inte visste var inspelat.

    Hur kan man stå emot demoralisering och förfall när man själv uppträder som en skurk i affärsvärlden så man tilldöms miljardböter och näringsförbud.

    Ska du då ställa dig på de blindas sida som tycker synd om Trump som han lyckas framställa som att han så förföljs och vill framstå som en orättvist behandlad martyr. Det är den falska bild som hans anhängare och han själv vill skapa fram.

    Ser du verkligen inte det skådespel som Trump slugt framställer som manipulerar ett så stort antal av människor så det är ofattbart. Och du är tydligen en av dem som låtit dig luras, manipuleras och bedras.

    Putin är också emot abort och har kristna värderingar, går och tänder ett ljus i kyrkan när han beordrar bomberna att falla över Ukraina. och anses därmed som världens frälsare i Ryssland.

    Det är livsfarligt med en sådan oberäknelig och labil person som Trump att få möjlighet till att trycka på knappen för ett kärnvapenkrig.

    Det behövs bara att någon retar honom tillräckligt så sätter han frun på sitt knä och säger: nu ska du få se på en jädra smäll.

    En sådan karaktär är det som du lovordar och hyllar. Den karaktären kommer att splittra USA i två delar och hans ord om ”Amerika great again” kommer att med hans splittrade sinne med ett enda för ögonen: får aldrig förlora, orsaka en splittring av Amerika, så de kanske aldrig reser sig igen. Minns mina ord.

    Forts

    Gilla

  3. Inlägg 4 angående att Trump kan bli USAS näste president

    Hultgren fortsätter med att lovorda Trump och förneka att han gjort något fel. Mitt svar till honom visar på hans påståenden som jag besvarar:

    Det fyller ju egentligen ingen funktion att här för blinda ögon och öron skriva om vilken skurk och lögnare som Trump är. Men det är svårt att vara tyst inför försvarstalen för honom.

    Jag bad dig Hultgren att visa med fakta från nyheterna att Trump inte är dömd till miljardböter och inte fått näringsförbud! Menar du att text – TV går med fake news där detta står svart på vitt? I så fall så är du ju mer än lovligt påverkad av Trumps konspirationsteorier och ständiga lögner om fake news.

    Det är ingen ”profetisk skärpa ” från Gud, som du påstår, som menar att Trump ”strider mot Ondskans andekrafter i tiden”. Ingen strider mot ondskans andemakter genom lögn, korruption och kriminalitet som han faktiskt med rätta blivit dömd för. En sådan ”profetisk skärpa” som stöder sådan är inte från Gud utan från satan och antikrists andes påverkan.

    Den andlighet som Trump stöder, som du menar är så viktigt, är den antikristliga avfallna Kristna högern i USA, som går i ledband av sådana villiolärare som Copeland – Hinn – Joyce Meyer etc.

    Trump duperar och lurar människor att han skulle bry sig om folket och USA. Den enda han bryr sig om är sig själv och att få bli beundrad och upphöjd till skyarna när han skickligt rider på folks missnöje. Hur är det möjligt att vara blind inför detta faktum?

    Han lyckas skickligt dupera och tuta i människor att han är en sådan martyr där alla utom hans blinda och förförda anhängare, har ”sammansvärjt sig mot Honom”.

    Antikrists ande vill stötta Trump så att han kan bli ett redskap till att förbereda det världsrike som Danielsboken talar om.

    ”Trump är sista Trumpeten för USA”, för den splittring som han kommer att orsaka som kan leda fram till ett inbördeskrig. Till den splittringen bidrar också alla Trumps blinda och döva efterföljare likt dig Hultgren.

    Forts

    Gilla

  4. Inlägg 5 angående att Trump kan bli USAS näste president

    Frågor till Hultgren: Anser du också att Putin går Guds ärenden? Gillar du att Trump beundrar och ser upp till Putin? Gillar du att Trump ämnar upphöra med all hjälp till Ukraina?

    Hultgrens svar som börjar med ett försvar för Trumps bedrägerier.

    1. ”Det finns värre synder än så då han endast genom detta ville ha bättre lånevilkor! Han sägs ha skrivit upp värdet på sina ägor!
    2. Du sover som kristen och förstår inte ens konfliktens kärna som handlar om globalismen mot Nationalismen som Trump uttrycker i orden ”Make Amerika great again”.
    3. Han står även för konstitutionen vilken talar om en liten regering och människors eget beslutsfattande över sina liv, alltså tvärtemot det Antikristliga systemets kontroll på individen.
    4. Du följer media som ägs av de stora globala företagen och rika individer och de gör Trump till den värsta av människor!
    5. Hultgren angående Trump – Putin – Ukraina: Trump säger själv att han inte tar sida i den frågan utan bara vill ha slut på dödandet och han menar sig klara av det!

    Forts

    Gilla

  5. Inlägg 6 angående att Trump kan bli USAS näste president

    HaFo svar till Hultgren: 1. Så du menar att det är helt ok att med lögn och bedrägeri om värdet på sina tillgångar ordna så att man kan få bättre lånevillkor. I din och Trumps värld tycks det vara ett rymligt samvete som gäller så det är ok att glida på sanningen för att tillskansa sig egna vinningar.

    1. Så du menar att frälsningen ligger i att kämpa för nationalism och att kämpa för att ””Make Amerika great again”?

    Du har överhuvudtaget aldrig vidrört vem Jesus är och har gjort. Vill du beskriva vem Jesus är och betydelsen av blodsoffret på korset och vad som är människans frälsning. Eller är det för dig som är din och världens frälsare?

    1. Trump står verkligen för det antikristliga systemets kontroll på individen, när han med lögn och smutskastande försöker eliminera alla sina meningsmotståndare. I sanningen lever sannerligen inte Trump som bör vara en Kristens signum.

    Men Trump leds av en avfallen Kristen högerklick av villolärare som Copeland som lär följande: ”Världens synd blev inte lagd på Jesus. Bibeln säger att han blev gjord till synd. Satan vann över Jesus på korset och tog hans ande till helvetets mörka regioner och Jesus fick samma natur som Adam då han syndade.

    Jesus måste ge avkall på sin rättfärdighet … När Jesus ropade ut att det var fullbordat, talade han inte om försoningens stora plan. Det fattades fortfarande tre dagar och nätter att gå igenom … Jesus gick till helvetet för att frigöra människan från straffet för Adams högföräderi. När hans blod blev utgjutet så bringade det ingen försoning …

    Jesus tillbringade tre gruvsamma dagar och nätter i denna jordens inre och utverkade att du och jag fick tillbaka våra rättigheter inför Gud … Det var inte en fysisk död på korset som betalade syndens pris … Det som är nödvändigt för en kristens liv är kunskap om vad som skedde mellan korset och kronan …

    Detsamma skedde med Jesus som med Adam – andlig död … Guds rättfärdighet blev gjord till synd. Han antog satans syndanatur i sin egen ande.

    Gud och Adam såg verkligen lika ut. Om du låter Jesus och Adam stå vid sidan av varandra, skulle de se, handla och höras likadana ut. Likheten ligger i att de handlar lika och är lika.

    Alla Guds attribut, hela Guds auktoritet, allt av Guds tro, alla Guds egenskaper blev nedlagda i den människan … Adam var inte underordnad Gud. Orsaken till att Gud skapade Adam var hans önskan att reproducera sig själv.

    I Edens lustgård gjorde han det. Adam var så lik Gud som det går att bli. På precis samma sätt som Jesus då han kom till jorden sa Adam: Om du har sett mig, har du sett Fadern”.

    Adam i Edens lustgård var Gud manifesterad i köttet … Du har samma kreativa tro och egenskaper på insidan av dig, som Gud brukade då han skapade himmel och jord … varje kristen är en gud. Du har inte en Gud inne i dig, du är en!

    Nya testamentet kallar Jesus för den förstfödde. Ordet född började ringa i min ande. Medan jag låg och tänkte på dessa saker, talade Guds Ande till mig: ” Son få tag i detta .. en återfödd människa slog satan. Den förstfödde bland många bröder slog honom.

    Du är den verkliga bilden och verkliga kopian av den människan … om du har samma kunskap i Guds ord som Jesus hade, så kunde du utföra samma verk, för du är också en återfödd människa”. När jag läser i Bibeln där Jesus säger ” Jag är ”, säger jag: ja, jag är också!

    (The Incarnation – band 00 – 0303, band 01 – 0402, Jesus – Our Lord of glory, Belivers Voice of Victory, A Different Gospel – sid. 118, What happened from the Cross to the Throne – band 02 – 0017.)

    ( The Authority of the Believer 4, band 01 – 0304, Following the Faith of Abraham, band 01 – 3001, Force of love, band 02 – 0028, Now we are in Christ Jesus – sid. 16 – 17, 23 – 24 , What happened from the Cross to the Throne, band 02 – 0017.)

    ÄR DETTA OCKSÅ VAD DU BEJAKAR OCH LÄR OM JESUS HULTGREN? JA ELLER NEJ!! ELLER BRYR DU DIG ÖVERHUVUDTAGET INTE OM VEM JESU ÄR OCH HAR GJORT? JA ELLER NEJ!!

    Forts

    Gilla

  6. Inlägg 7 angående att Trump kan bli USAS näste president

    Forts HaFo svar till Hultgren:

    1. Du är fullständigt förd bakom ljuset av Trumps skickliga manipulationer och lögner om att han av ”de stora globala företagen och rika individer gör Trump till den värsta av människor!”

    Hur är det möjligt att du är är oförmögen att se igenom detta lögnaktiga skådespel. Det kan ju inte bero på något annat än att du är som förtrollad av den lögnkraft som omger Trump.

    1. Du Hultgren svarar inte alls på frågorna kring Trump – Putin – Ukraina. Tala nu i klartext.

    a) Anser du att Putin går Guds ärenden?

    b) Gillar du att Trump beundrar och ser upp till Putin? Han har uttryckt att han beundrar Putin för att han är en så stark ledare. Är det också något om du beundrar hos Putin? JA ELLER NEJ!

    c) Gillar du att Trump ämnar upphöra med all hjälp till Ukraina? Han har gjort klart att man måste tänka på USA först och därför inte kan fortsätta hjälpa Ukraina. Är det också vad du anser? JA ELLER NEJ!

    Du skriver att Trump inte lägger sig i hur kriget går bara det blir slut på dödandet och att han kan få stopp på kriget.

    Det är ju inget som hindrar att han nu går in och stoppar kriget. Ukrainas ledare har inbjudit honom att redan nu göra det om han kan.

    Trump bryr sig alltså enligt dig inte om Ryssland vinner kriget bara det blir slut på dödandet. Är det också vad du anser att det kvittar om Ryssland vinner kriget. JA ELLER NEJ!

    Forts

    Gilla

  7. Inlägg 8 angående att Trump kan bli USAS näste president

    Forts att Hultgren ger inga egentliga svar på mina frågor annat än att han:

    1. anser att Biden är den som är orsak till att inte Kriget stoppats eftersom Putin och Ryssland velat stoppa kriget.
    2. Trump leds inte av någon kristen/icke kristen organisation, men har ställningstaganden som igenkänns av både dåliga och bra församlingar!
    3. Trump vill ha lag och Ordning!
    4. Jag har sett och studerat Trumps beslut och de är genuina på alla sätt och vis!
    5. För övrigt har han sina synder som är i dagen för alla att se. Man kan ju inte direkt påstå att han döljer dem utan lever öppet med allt vad han har och är!
    6. Hultgren ger också lite sent omsider följande kommentar: ”jag har inget som helst samröre med Copeland och vill inte ha det heller! Jag ‘umgås’ med dem som tar sitt kors på sig och förnekar sig själva!”

    Forts

    Gilla

  8. Inlägg 9 angående att Trump kan bli USAS näste president

    Forts HaFo svar till Hultgren:

    HaFo svar: 1. Du påstår att Biden är den som är orsak till att inte Kriget stoppats eftersom Putin och Ryssland velat stoppa kriget.

    Vilken naivitet och lögn att Ryssland skulle ha velat stoppa kriget. Det hade ju då varit enkelt för dem att göra det om det skulle ha varit deras vilja. Lögn på lögn på lögn och naivitet verkar vara ditt signum!

    1. Trump leds av avfallna kristna personer som Copeland och leds av skrifter från Vincent Peale – en väl dokulmenterad villolärare som fått Trump att tro att han ”ska få vad han bekänner sig till”.

    Det är något som fått Trump att lögnaktigt bekänna att han vunnit valet – för då ska det ju ske. Sådana läror från avfallna högerkristna skapar fram förljugna, lögnaktiga människor som inte lever i verkligheten.

    1. Även Hitler ville ha lag och ordning. Menar du att han därmed skulle ha varit en Guds representant och någon som gynnande världen med sin nationalism där Tyskland skulle ”bli stort igen” som han uttryckte det. Samma vokabulär hos Hitler som hos Trump.

    Antikrist kommer att använda sig lika mycket av nationalism som globalism. Han ska ha en nationalstat (likt den Trump eftersträfar), men den ska utbreda sig Globalt till ”riket”, en kopia av Guds kommande Tusenårsrike.

    1. Så du menar att det var ett klokt beslut av Trump att kontakta sina följare och uppmana dem att gå till Kapitolium och ta tillbaka det förlorade valet?
    2. Så det är helt ok med de synder som Trump går fram med så länge som han gör det ”i dagen för alla att se.” (Det var knappast i dagen för alla att se de synder som hänvisades till när han skröt om att han kunde ta vem han ville på hennes könsorgan.)

    Så du menar att Trums synder är mindre allvarliga och inte skadar lika mycket, så länge de bara är öppna och uppenbara. En för mig mycket märklig logik. Med den logiken så är det ju mindre allvarligt om man mördar någon bara man gör det helt öppet.

    1. Menar du på fullt allvar att Trump ”förnekar sig själv”. Han om någon upphöjer sig ju själv i varje framträdande. Nedvärderar alla andra. Det kors han menar ta på sig har inget med Kristen tro att göra utan handlar om att utmåla sig själv som världens martyr på grund av Fake News etc.

    Men om du nu inser faktum att Copeland som leder och styr Trump, är en falsk villolärare som du tar avstånd ifrån. Varför varnar du då inte och tar avstånd ifrån att Trump leds av en villolärare och falsk profet?

    Inser du inte hur vilset detta leder Trump och de som efterföljer honom. Kom igen nu och tala i klartext om att Trump leds av en villolärare och falsk profet. Tror du det på ett rätt sätt bidrar till att göra ”Amerika great again”?

    Copeland leds av antikrits ande. När Copeland så leder Trump så är det antikrists ande som leder Trump!! Men en sådan enkel logisk slutledning verkar du vara oförmögen att koppla utan menar att Trump går Guds ärenden och inte antikrists ärenden. Hur naivt får slutledningarna bli och man ändå menar sig ha Jesus som Herre!?

    Stod det rätt till med din Kristna tro så skulle ju det vara det första som du skulle ta avstånd ifrån och varna för kring beundrarskaran runt Trump.

    Forts

    Gilla

  9. Inlägg 10 angående att Trump kan bli USAS näste president

    Forts summering av Hultgrens vilsna synpunkter. 1. ”de synder/brister som är i dagen kan jag leva med när det kommer till världsledare. Deras motiv i politiken är det viktigaste!”

    1. Det han (Trump) sagt är i hävdelse (när han sa att han kunde ta på vilken kvinnas könsorgan som han ville), sen vad man lever ut är en annan sak… Vad han sa i hävdelse män emellan är naturligtvis inte bra, men tyvärr så kommer nog sådant över de flestas läppar även under deras tid som presidenter!
    2. Jämför inte Trump med Hitler!
    3. Det fins presidenter som haft sex i äktenskapsbrott i vita huset. De finns också någon som provat droger innan presidentskapet!
    4. Han är fortfarande frikänd från brottet att ha uppviglat folket! Jag hörde vad han sa och han manade till lugn och ordningsam demonstration!
    5. ”vad skulle han vinna med ‘stormningen’ mot Capitolium menar du?
    6. de flesta gick lugnt runt inne i byggnaden!
    7. Hade det inte varit för pandemin som gjorde entré under Trumps förra period så hade han lyft landet ur träsket… Det var ingen slump att den kom under Trumps period och det är ett uttalat faktum från dem som vill ha en ny Antikristliga världsordning…

    De förstörde Trumps arbete medvetet… Pandemin var starten på the Great Reset och byggandet av den nya Antikristliga Världsordningen…

    1. ”De flesta förstår inte att begreppet nationalism hindrar de Sataniska drömmarna om en Antikristlig världsstat… Därför ska vi måna om de folkliga förhållanden vi har så inte den friheten går oss ur händerna i en Satanisk Antikristlig repressiv stat!”
    2. Det har profeterats om Trump redan 2008-14 och hur han kommer sitta i 2 perioder.
    3. ”De flesta har vikit ner sig för antikrist”
    4. De kommer en förföljelse utan like när Trump är borta!

    Forts

    Gilla

  10. Inlägg 11 angående att Trump kan bli USAS näste president

    HaFo svar till Hultgren

    1. För dig är det tydligen helt ok om Politiker är korumperade lögnaktiga skurkar i likhet med Trump. Och Trumps motiv är vare sig ASA:s eller världens bästa utan bara sitt eget bästa. Hans motiv är bara att få stå där och bli beundrad av de blinda beundrare som han lyckats lura och manipulera.
    2. I din värld synes det vara normalt att man liksom Trump sjukt skryter om att han kan ta varje kvinna som han vill på deras könsorgan.

    I vilken sjuk värld lever du egentligen Herr Hultgren. Det verkar i var fall inte vara en slags Kristen värld där ”så kommer nog sådant över de flestas läppar om att ”ta varje kvinna som han vill på deras könsorgan.”

    1. Trumps uttalande om ”make amerika great again” har ingen annan bättre jämförelse än med Hitlers användande av samma slogan. Vart det ledde världen då vet vi nu.

    Det är till samma fördärv som Trump skulle leda världen om han får en chans. Han har ju nu bekräftat att han inte kommer att hjälpa Ukraina på något enda sätt. Och det tycker du ju naturligtvis som Trumpbeundrare är bra.

    Men det är en katastrofal inställning för hela världen som därmed kommer att ge Putin full frihet och som även då kommer att helt kullkasta att ”Amerika skulle bli stort igen”.

    USA kommer då i bästa fall att bli en lydstat under Putin! Minns mina ord att vinner Trump och lotsar sin idol Putin framåt till det världsherravälde som han eftersträvar, så kommer aldrig mer USA att ”spela mer än andra fiolen”. Om man ens skulle överleva det inbördeskrig av den splittring av landet som Trump skulle åstadkomma.

    1. Så tar du andra presidenters eller människors fadäser som försvar för Trumps fullständiga övertramp. Om andra levt i otrohet försvarar ju inte verkligheten av att Trump är en horkarl och äktenskapsbrytare. Men det är ju ok i din blinda värld med dyrkan av Trump.
    2. Sven Hultgren Tänk så väldigt olika man kan höra samma sak. Du är så blind, döv och förförd så du lägger in vad du vill här och inte hör vad som faktiskt sägs att man ska gå och ta tillbaka det val som stulits från dem.

    Man lyder hans uppmaning och stormar Kapitolium. Hur svårt kan det vara att inse vem så då ligger bakom denna stormning?? Man måste ju vara förståndshandikappad för att inte inse vilken funktion i detta skeende som Trump har!

    Uppmaningen till lugn kom först långt efter och då efter påtryckning och något som Trump därmed kände sig tvungen att göra för att inte helt förlora ansiktet. Varför är du så helt blind inför dessa verkligheter av vad som faktiskt skedde?

    Forts

    Inlägg 12 angående att Trump kan bli USAS näste president

    Forts HaFo svar till Hultgren: 6. Trump försöte under påverkan av den Kristna högerns röst om att du ska få vad du bekäner dig till, att vinna valet tillbaka som han lögnaktigt påstod att han vann.

    Han försökte då använda sig av sina anhängare till att förverkliga det genom att storma Kapitolium ”och ta tillbaka valet”.

    1. I vilken verklighetsförnekande värld lever du egentligen Hultgren. Menar du att de autentiska bilder från stormningen där Trumps anhängare stormar fram och blir orsak till att flera dödas i deras framfart skulle vara ”fake news”. Då är du ju mer än lovligt naiv och förd bakom ljuset.
    2. Här kommer vefkligen Trumps och hans efterföljares sjuka konspiratiionsteorier fram i full dager hos dig Hultgren. Du menar alltså helt sjukt på fullt allvar att Pandemin var i schensatt av de som strävar efter ”en ny Antikristliga världsordning.”

    Den ”antikristliga världsordningen” tillkommer inte på detta sätt. Den kommer genom det avfall inom Kristenheten som möjliggör hans ankomst.

    Till detta avfall bidrar Trump genom sitt samröre med och ledning av sådana som Copeland etc. Till detta avfall bidrar du Hultgren genom att inte varna för och ta avstånd ifrån förförelsen i den antikristliga undervisning som gäller i spåren av de som andligt ledsagar Trump.

    1. Nationalismen hindrar på inte sätt ”de Sataniska drömmarna om en Antikristlig världsstat”.

    Antikrist ska använda både nationalismen och globalismen till att skapa en nationalstat globalt utöver världen.

    ”Folkliga förhållanden”, är här inte lösningen. Bromsen ligger i en sann proklamation av vem Jesus är och har gjort. När den sanningen är bortsopad på den andliga arenan så att vad som kallas för att vara ett verk av Guds Ande, faktiskt är ett verk av antikrists ande, som t.ex Trump leds av, influerad av en avfallen Kristenhet. Då är banan sopad för antikrists ankomst.

    Du saknar helt insikt i på vilket plan antikrists förbereds. Du saknar insikt i att din idol Trump faktist här är ett redskap i fiendens hand till att förbereda antikrists ankomst. VAKNA UPP OCH BLI INTE FORTSATT EN LAKEJ I FIENDENS HAND genom att blint lovorda en av antikrists hantlangare: TRUMP!

    1. Du talade om profetisk skärpa kring att bejaka Trump. Vad du presterar är ”profetisk lögn” och förförelse! VAKNA UPP OCH SLUTA MED DET!! De profetior som du omtalar kommer inte från Gud utan handlar om förutsägelser av spådomsandar. Det är de mörka krafter som leder Trump och hans efterföljare.
    2. Vad menar du med: ”de flesta vikit ner sig för Antikrist”. Antikrist har inte framträtt än:

    ”Ty först måste avfallet hava skett och ‘Laglöshetens människa’, fördärvets man, hava trätt fram, vedersakaren, som upphäver sig över allt vad gud heter, och allt som kallas heligt, så att han tager sitt säte i Guds tempel och föregiver sig vara Gud…

    Sedan skall ‘den Laglöse’ träda fram, och honom skall då Herren Jesus döda med sin muns anda och tillintetgöra genom sin tillkommelses uppenbarelse”.

    Du verkar aldrig ha insett den andliga skeende som förbereder antikrists ankomst. Det är ett andligt avfall som inkluderar Trumps samröre med avfallna Kristna som leder och styr honom. Trump är tvärtom vad du hävdar en medlöpare till antikrists ande, genom den antikrists ande som han företräder i sitt samröre med avfallna Kristna.

    1. Den stora förföljelsen av Judar och Kristna förverkligas bl.a av Trumps medverkan till framträdandet av antikrist. VAKNA UPP FRÅN DIN TOTALA ANDLIGA BLINDHET och förförelse av människor till en påverkan att hylla Trump – en förelöpare till antikrist till skyarna.

    Det är för övrigt bara att inse att du Hultgren ger väldigt begränsade svar på de utförliga frågor som jag ställde. Det är bara att inse att du därmed saknar seriositet, utöver den blindhet som du uppvisar utan förmåga att lyssna.

    Då fyller det ingen funktion att försöka föra ett samtal med dig. Med en sådan funktion så betvivlar jag starkt att du faktiskt har Jesus som din Herre som du påstår.

    Jag lämnar nu den här blinda arenan. Hoppas och ber att du ändå Hultgren ska vakna till sans. Att du inte ska låta dig förföras och duperas av hysterin runt Trump och hans efterföljare. Du och denna blinda hysteri kan leda tillvaron framemot att den falske världsfrälsaren antikrist välkomnas som Kristus.

    Du kan aldrig i evighetens värld säga att denna sanning om, på vilken olycksväg som du nu är stadd, vid ditt bejakande och lovordande av Trump, var det ingen som pekade dig på.

    Be Jesus om att få klarsyn över vad som faktiskt egentligen ligger bakom vad Trump står för och förmedlar och be om klarsyn över vilken person han är och vad som egentligen driver honom.

    Vill du hålla en monolog fortsättningsvis så varsågod. Jag tackar för mig och hoppas att ändå några seriöst tänkande ärliga människor ser något annat kring Trump än den falska bild av honom som du Hultgren levererar i en fullständigt skrämmande blind hängivenhet.

    Forts

    Gilla

  11. Inlägg 13 angående att Trump kan bli USAS näste president

    Hörde på en predikan som menar att Trump är antikrist och som pekade på den laglöshet och karaktär hos Trump som ska stämma med antikrist.

    HaFo: Visst är Trumps karaktär och den blinda hysteri av beundran som råder kring honom en avbild av antikrists karaktär, funktion och den galna dyrkan av honom som råder.

    Trump kan inte vara antikrist men han är med sin karaktär och funktion nog en slags förelöpare.

    Inte är han heller ”den Messias judarna väntat på”, som en del menar. Men kanske är Trump en föregångare till den falske Messias, antikrist som kommer att framstå som Israelvänlig och ska gå i förbund med dem. Där kommer de att bedras till att antikrist är ”den Messias judarna väntat på”.

    Putins förhoppning på Trump kan nog slå in när Trump drar tillbaka understödet till Ukraina och stänger ner Nato. Då får Putin fria händer att ”erövra världen”. Sverige, Östersjön och Gottland kommer för honom då att vara prio ett.

    Netanyahus förhoppning på Trump kommer nog att grusas. Istället kommer de nog att angripas av Iran och de länder och krafter som de idag är utsatta för med Trumps goda minne, för att han ska kunna frotera sig med sina ”starka ledare och gelikar”

    Forts

    Gilla

  12. Inlägg 14 angående att Trump kan bli USAS näste president

    Trump kan inte vara antikrist eftersom denne kommer att ha sin språngbräda från ett återuppstått Romarrike – det Europa som idag växer fram.

    Antikrist kommer att ha EU som sin språngbräda och sen breda ut sig över tidigare världsimperier som t.ex. Hetiterriket, Babylonien, Assyrien, Egypten, Medien, Persiska riket, Osmanska riket, Grekiska imperiet och Romerska imperiet.

    Daniel talar om detta i 7: 7; . 12: 6 – 11. Jesus kommer tillbaka och avbryter antikrists härjningar. (Som kommer att vara långt mer avancerade än vad Trump någonsin kommer att kunna åstadkomma – även om det sker i samma anda och ande).

    ”Hade inte den tiden förkortats/avbrytits skulle ingen människa bli frälst. Men för de utvaldas/troendes skull kommer den tiden att förkortas/avbrytas.”

    Detta då när Jesus förpassar antikrist och den falske profeten till eldsjön Upp 19:20: ”Och vilddjuret greps tillsammans med den falske profeten, som hade gjort tecken inför vilddjuret och därigenom förlett dem som tagit emot vilddjurets märke och tillbett dess bild. Båda kastades levande i eldsjön som brinner av svavel.”

    Efter att antikrist under sin charmoffensiv fått skarornas förtroende. Gått i förbund med Israel, ordnat fred i Mellanöstern. Ordnat upp allt som gjort livet svårt för människor och de ser efter honom med förundran.

    Ja t.o.m. under den falske Profeten – den store andlige ledaren och antikrists propagandaminister, som samlat all religiositet med förankring i antikrists regim, får människor att tillbe antikrist när han gör stora tecken och under. Och när så människorna säger att nu ”står allt väl till” och börjar slappna av.

    Då kommer den bistra baksmällan av att följa satan under antikrists och den falske profetens ledning (En föregripande baksmälla kommer även tidigare att drabba de som dyrkar och följer Trump):

    De talar om ”fred och säkerhet, då kommer undergången plötsligt över dem” Och Jesus säger om detta i Matt Kap. 24. Han visar att det inte handlar om andra tidigare skeenden och Han visar även att de troende ska vara med och inte låta sig förföras av falska Messias – gestalter:

    När ni ser ’förödelsens styggelse, som profeten Daniel talar om, stå på helig plats (Det återuppbyggda templet) ….då ska det bli en så stor nöd att något liknande aldrig förekommit från världens begynnelse och ända fram till nu, och inte heller ska komma. Hade inte den tiden förkortats skulle ingen människa bli frälst. Men för de troendes skull kommer den tiden att förkortas/avbrytas.

    Och vi ska som troende vara med igenom detta skeende för att finnas vid det Judiska folkets sida under deras förföljelse när antikrist börjar uppträda som vilddjuret.

    Då ska vi som Upp. säger ”övervinna honom i kraft av blodet (Kristi Guds Sons blod på korset) och sitt vittnesbörds ord (Ordet om vem Jesus är och betydelsen av offret av Kristi persons – Gud och människa förenade – kropp och blod på korset) och älskade inte så sina liv att de drog sig undan döden”.

    Forts

    Gilla

  13. Inlägg 15 angående att Trump kan bli USAS näste president

    Mötte detta påstående att Trump och Putin är frälsare och profeter som ska rensa världen.

    HaFo kommentar: De många avarter och förgreningar som ser Trump som en frälsare och profet som, tillsammans med Putin ska rensa världen, är de kollektiva galningar som är på väg att totalt ödelägga denna värld.

    Men då kommer den verklige antikrist, en annan, en i stället för Kristus, en falsk världsfrälsare, att ordna upp allting.

    Då får vi ”lugnet för stormen” innan den största förföljelsen av det Judiska folket som någonsin skett startar. Varom Jesus säger i Matt. 24:

    ”När ni ser ’förödelsens styggelse – (antikrist) – som profeten Daniel talar om, stå på helig plats – (det återuppbyggda Templet) Då måste de som är i Judeen fly upp i bergen….

    ”för då ska det bli en så stor nöd att något liknande aldrig förekommit från världens begynnelse och ända fram till nu, och inte heller ska komma. Hade inte den tiden förkortats/avbrutits skulle ingen människa bli frälst. Men för de utvaldas/troendes skull kommer den tiden att förkortas/avbrytas…”

    Då griper den Sanne Jesus in som jag tidigare beskrev. Stoppar Vedermödan och antikrist och Upprättar Tusenårsriket där de som när Jesus kommer tillbaka ska få sin uppståndelsekroppar för att så ”regera med Kristus för Tusen år”.

    För att så därefter få inträda på den nya Himlen och den Nya Jorden.

    SKILLNADEN TUSENÅRSRIKET NYA HIMLEN OCH DEN NYA JORDEN

    DEN NYA HIMLEN OCH DEN NYA JORDEN

    Forts

    Gilla

  14. Inlägg 16 angående att Trump kan bli USAS näste president

    Jag möttes så på nätet av Tommy Dahlman som påstår att vad jag skriver här bara är spekulationer. Detta påstår han utan att kunna peka på vari spekulationerna skulle bestå. Jag gav honom följande svar.

    Inlägg 1 till Herr Dahlman

    Du fortsätter att tala om spekulationer utan att konkret peka på vari spekulationerna består. Igen – försök nu att bli lite mer seriös och inte bara slunga runt påståenden utan att med fakta kunna verifiera dina påståenden.

    Det är föga förtroendeingivande med ett sådant agerande. Men det är signifikativt för hur du fungerar utifrån tidigare ageranden från dig. Du är inte ute efter sanning utan bara ute efter att bråka och misstänkliggöra.

    1. Menar du att det är spekulationer att antikrist kommer att ha ett återuppbyggt Romerskt imperium och EU som plattform för sin verksamhet?

    I så fall är jag inte ensam om att se det så. Här från nätet en utsaga av teologer: ”Återupplivade romerska riket syftar på en mäktig regering som förutspåtts i bibliska profetior.

    Denna regim kommer att ta makten och dominera världen under den yttersta tiden. Enligt olika tolkningar av Daniels och Uppenbarelseboken är det återupplivade romerska riket antingen ett generiskt världspolitiskt system eller en specifik nation under en specifik härskare.

    Det återupplivade romerska riket förknippas vanligtvis med det fjärde vilddjuret i Daniel kapitel 7. Detta odjur beskrivs som ”skrämmande och skrämmande och mycket kraftfullt” (Daniel 7:7). Detta tiohornade odjur är en profetisk bild av det romerska riket (verserna 19–24),

    men medan Daniel tittar på, reser sig ett litet horn från vilddjuret, med ”ögon som en människas ögon och en mun som talade skrytsamt ” (vers 8).

    Detta sista horn är Antikrist, som på något sätt kommer att kopplas till det romerska riket. Eftersom det romerska riket har varit nedlagt sedan det femte århundradet, förväntar vi oss att det kommer att ”återupplivas” på något sätt för att uppfylla yttertidens profetior.

    (HaFo kommentar: EU är under utvecklande fram mot det gamla Romerska imperiet som täckte Hetiterriket, Babylonien, Assyrien, Egypten, Medien, Persiska riket, Osmanska riket, Grekiska imperiet. Vilket då torde bli de landområden som antikrist arbetar utifrån).

    Det återupplivade romerska riket har också kopplats till det femte och sista riket som nämns i Daniel kapitel 2 (Daniel 2:41—43).

    Det här avsnittet handlar om Nebukadnessars dröm om en bild gjord av olika metaller. Järnbenen representerar det romerska riket, och fötterna gjorda ”delvis av järn och delvis av bakad lera” (Daniel 2:33) representerar det slutliga världsriket.

    Det faktum att det delar elementet järn med det fjärde riket antyder en koppling till Rom, och de tio tårna skulle kunna innebära en tio-nations konfederation (som matchar de tio hornen i Daniel 7:20) ledd kollektivt av en enda mäktig härskare.

    Andra kommentatorer pekar på Uppenbarelseboken kapitel 13, som beskriver ett vilddjur som kommer från havet med tio horn och sju huvuden (Uppenbarelseboken 13:1).

    Denna skildring kopplar den till det fjärde vilddjuret i Daniel 7, som också har tio horn. Uppenbarelseboken beskriver denna regering som ”härskande” (vers 1) och tyrannisk, som kräver absolut underkastelse i ekonomiska, andliga och politiska frågor (verserna 4–8).

    Vi vet att Antikrist kommer, och vi vet att han kommer att ha någon koppling till det antika romerska riket, möjligen genom härkomst, geografi eller strukturen i hans regering.”

    Forts

    Gilla

  15. Inlägg 17 angående att Trump kan bli USAS näste president

    Inlägg 2 till Herr Dahlman antikrists rike

    Återger en annan röst som nådde mig: ”Romarriket sträckte sig över ett enormt landområde. Och det delades sedan upp i två delar: Det bysantiska riket och Latinske riket, öst och väst. Östriket fanns över 1000 år längre än västriket.

    Östriket sträckte sig över nästan hela mellanöstern innan det blev erövrad av muslimska krigarstammar.

    Att antikrists rike skulle vara västriket härstammar från lutherska amillennialistiska, historistiska eskatologin vilket har visats vara en felaktig eskatologi.

    Min åsikt är att det kommer uppstå i mellanöstern med en judisk antikrist som samlar både kristna och muslimer mfl under sig. Det kan uppstå genom teknokrati och det kan likna det system Kina har. Och jag tror att World Economic Forum är navet i detta rike som ska uppstå.”

    HaFo: Ett kan vi vara säkra om och det är att vad vi närmast har framför oss är Vedermödan och antikrists tidsperiod. Trump är med sin antikristliga framtoning en föregångare. Men är inte antikrist som kommer från Europa – mellanöstern.

    Men som Jesus så vid sin enda och synliga ankomst avbryter Vedermödan inför att upprätta Tusenårsriket. Se för att få en helhetsbild till länkarna:

    https://tre-skrivare.se/hf/vilken-vedermoda.html (en genomgång av hela Uppenbarelsebokens budskap.)

    Eller menar du Herr Dahlman att det är spekulationer att Jesus kommer tillbaka och avbryter antikrists härjningar?

    Men det är vad Bibeln säger. Men låt oss ta det från början kring antikrist fram till att Jesus avbryter Vedermödan och antikrists tidsperiod:

    Matt 24:15 ”När ni då ser ‘förödelsens styggelse’, som profeten Daniel talar om, stå på helig plats”.

    I Dan. 9:24 som Jesus här hänvisar till, behöver man se vad den första delen handlar om, ”Sjuttio veckor / Sjuttio sjuor/är bestämda över ditt folk (Israel) och över din heliga stad för att göra slut på överträdelse”.

    Detta går i sin fullbordan vid Kristi tillkommelse (andra ankomst), då när Judarna ska se vem de har genomborrat och kommer till tro på Jesus som en hel nation och ett helt folk för att gå in i Tusenårsriket, när de då kommer in i sin kallelse och uppgift.

    Rom. Kap. 11: ”Har då Gud förkastat sitt folk? Verkligen inte! Jag är själv israelit, av Abrahams ätt och av Benjamins stam. Gud har inte förkastat sitt folk som han en gång har erkänt som sitt…

    jag vill att ni ska känna till denna hemlighet… förhärdelse har drabbat en del av Israel, och så ska det förbli till dess att hedningarna i fullt antal har kommit in.

    Och det är så hela Israel ska bli frälst, som det står skrivet: Från Sion ska Frälsaren komma och ta bort ogudaktighet från Jakob. Och detta är mitt förbund med dem, när jag tar bort deras synder”.

    De ska då ”bli till välsignelse för en hel värld” när löftet till Abraham går i uppfyllelse:

    ”I din avkomma skall ALLA JORDENS FOLK BLI VÄLSIGNADE.. Och i din avkomma SKA ALLA HEDNAFOLK BLI VÄLSIGNADE.”

    Då när satan är bunden kommer väckelsen med slutskeendet av ”andens utgjutande över allt kött”.

    Forts

    Gilla

  16. Inlägg 18 angående att Trump kan bli USAS näste president

    Inlägg 3 till Herr Dahlman

    Den andra delen av versen hos Daniel, handlar om Jesus vid sitt första kommande där Han ska: ”försona skuld, föra fram en evig rättfärdighet, fullborda syn och profetia och smörja den Allraheligaste.”

    9:26 ”Men efter de sextiotvå veckorna /skall den Smorde förgöras (korsfästelsen), helt utblottad. Och staden och helgedomen skall förstöras av folket” ( Jerusalems förstöring år 70).

    Fortsättningen handlar om: . ” till en furste kommer” 9:27 ”Han (antikrist) skall stadfästa förbundet med de många under en vecka (vedermödan under antikrists charmoffensiv), och mitt i veckan skall han avskaffa slaktoffer och matoffer (då inleds hans vilddjursperiod, när han ska försöka utrota det Judiska folket).

    Och på styggelsers vinge skall förödaren komma, till dess att förstöring och oryggligt beslutad straffdom utgjuts över förödaren.” (Jesu andra ankomst när Han ska kasta antikrist och den falske profeten i eldsjön och upprätta Tusenårsriket).”

    Upp 19:20: ”Och vilddjuret greps tillsammans med den falske profeten, som hade gjort tecken inför vilddjuret och därigenom förlett dem som tagit emot vilddjurets märke och tillbett dess bild. Båda kastades levande i eldsjön som brinner av svavel.”

    ”Då ska Människosonens tecken synas på himlen (Kristi andra ankomst), och jordens alla folk ska jämra sig när de ser Människosonen komma på himlens moln med stor makt och härlighet. Med starkt basunljud ska han sända ut sina änglar, och de ska SAMLA DE TROENDE/UTVALDA (UPPRYCKANDET) från de fyra väderstrecken, från himlens ena ände till den andra.”

    Då gäller: 1 Tess 4:16 – 17: När en befallning ljuder, en ärkeängels röst och en Guds basun, då ska Herren själv komma ner från himlen, och de som har dött i Kristus ska uppstå först. Därefter ska vi som lever och är kvar ryckas upp bland skyar tillsammans med dem för att möta Herren i rymden…

    2 Tim. 2: är vi ståndaktiga, så skola vi ock få regera med honom… Matt. 19:28: ”När världen födes på nytt, då när Människosonen sätter sig på sin härlighets tron, då ska också ni, som har efterföljt mig, få sitta på tolv troner såsom domare över Israels tolv stammar”.

    Menar Herr Dahlman att detta är enbart spekulationer vad Guds Ord här beskriver gäller?

    Forts

    Gilla

  17. Inlägg 19 angående att Trump kan bli USAS näste president

    Inlägg 4 till Herr Dahlman

    Därefter gäller i Skriften: ”Då ska Herren min Gud komma och alla heliga med dig.” För att så upprätta Tusenårsriket. Där detta då gäller:

    I Sakarja Kap 6:12 beskrivs att det är Herren som skall bygga det fjärde templet. ‘Se, en man, hans namn är Telningen. Under honom skall det gro, och han skall bygga HERRENS tempel. Ja, det är han som skall bygga HERRENS tempel. Han skall vinna härlighet och sitta på sin tron och regera…Fjärran ifrån skall man komma för att bygga på HERRENS tempel.’

    Under Tusenårsriket finns beskrivet hur människor kommer att vallfärda till Templet i Jerusalem som Jesus då bygger upp: ”det ske att alla överblivna ur alla de folk som kom mot Jerusalem ska år efter år draga ditupp, för att tillbedja konungen HERREN Sebaot, och för att fira lövhyddohögtiden.”

    Det fjärde templet är mycket utförligt beskrivet i Hesekiel kapitel 40-48. Det är från detta Tempel som Jesus kommer styra från Jerusalem över hela jordens folk.

    Tusenårsriket kommer att bli ett verkligt rike på denna jorden mellan Kristi andra tillkommelse till jorden och ”den Nya Himlen och den Nya Jorden”. Jes 9:6-7; Dan 2:44-45; Luk 1:32-33; Upp 5:10; 11:15; 20:1-10.

    ”Men i de kungarnas dagar skall himmelens Gud upprätta ett rike som aldrig i evighet skall förstöras, och vars makt inte skall bli överlämnat åt något annat folk. Det skall krossa och göra slut på alla dessa andra riken, men självt skall det bestå evinnerligen.” Dan 2:44-45.

    Eftersom tusenårsriket, som upprättas strax efter att vilddjurets rike har besegrats, här framställs som ett evigt rike, följer därav att efter en kort tid av uppror i slutet av Tusenårsriket, så kommer det att fortsätta – i en ännu fullkomligare form – i evigheten i den nya Himlen och den Nya Jorden som Gud skapar alldeles i slutskeendet.

    När vi efter Tusenårsriket kommer fram till en Ny Himmel och en Ny Jord så behövs däremot inte längre något fysiskt Tempel:

    Upp. 21: 1 – 3; 22 – 24: ” Och jag såg en ny himmel och en ny jord… jag såg den heliga staden, det nya Jerusalem, komma ner från himlen, från Gud… ‘Se! Nu står Guds boning bland människorna. Han ska bo hos dem, och de ska vara hans folk, och Gud själv ska vara hos dem…

    Något tempel såg jag inte i staden, för Herren Gud den Allsmäktige och Lammet är dess tempel. Staden behöver inte sol eller måne för att få ljus, för Guds härlighet lyser upp den och dess lampa är Lammet. Och folken ska vandra i dess ljus..”

    Är allt detta bara spekulationer menar du Herr Dahlman och har ingen förankring alls i vad Bibeln säger? JA ELLER NEJ!

    Forts

    Gilla

  18. Inlägg 20 angående att Trump kan bli USAS näste president

    Inlägg 5 till Herr Dahlman

    Eller menar du att det är spekulationer vad Bibeln talar om väntar de troende under Vedermödan i mötet med antikrist då vi ska som Upp. säger:

    ”övervinna honom i kraft av blodet (Kristi Guds Sons blod på korset) och sitt vittnesbörds ord (Ordet om vem Jesus är och betydelsen av offret av Kristi persons – Gud och människa förenade – kropp och blod på korset) och älskade inte så sina liv att de drog sig undan döden”.

    Eller menar du att innehållet på dessa länkar som jag angav är spekulationer som inte stämmer med Guds Ord?

    SKILLNADEN TUSENÅRSRIKET NYA HIMLEN OCH DEN NYA JORDEN

    DEN NYA HIMLEN OCH DEN NYA JORDEN

    Kom igen nu Herr Dahlman och peka konkret ut vad i detta vad jag här skrivit, som skulle vara grundlösa spekulationer och inte alls har någon som helst förankring i vad Guds Ord säger.

    Jag hävdar inte alls att jag har hela sanningen, som du illfundigt för att smutskasta mig, antyder att jag skulle mena. Men jag hävdar att jag här har pekat på en hel del av vad Bibeln har att säga och jag hävdar att vad Bibeln säger är sant.

    Peka nu ut här Dahlman i vad jag skrivit, vad som är enbart spekulationer som saknar något som helst stöd i vad Bibeln säger enligt dig.

    Gör det så kan du kanske bli trovärdig och återvinna något av din hitintills förlorade heder, där du bara för att bråka kastar ur dig påståenden som du sedan inte alls kan på något sätt med fakta verifiera.

    Har inte fått någon kommentar från Dahlman kring mina inlägg till honom. Han inser nog att han bara skulle uppvisa sin okunnighet och elakhet som är hans känningstecken.

    Gilla

Lämna en kommentar