Tveksamt möte

Jag fick en hälsning från någon som oroade sig över möten med Sebbe Staax – Sebastian Stakset med en vision av Ben fitzgerald, och som ska uppträda tillsammans med Hans Weichbrot, och C – G Severin. Han ville ha min syn på detta. Så här blev mitt svar:

Sebbe Staax tror jag kanske har startat ut rätt. Men med hans bakgrund ska han inte stå i rampljuset på lång tid. Och i detta sällskap kan han absolut bli förförd.

Ben fitzgerald har tydligen kopplingar till Bethel Church. Tarotkort – Bethel Church i Redding, Kalifornien. Ben Fitzgerald är från Australien, och hans föräldrar har startat något som heter Christalignment, och det är rent ockult.

https://hafosfunderingar.wordpress.com/2017/12/12/tarotkort-bethel-church-i-redding-kalifornien/

Jon-Are Pedersen har delat denna följande länk och ger sin varning för denna företeelse som nu uppträder på den andliga arenan i samband med Bethel Church i Redding (och till dem accosierade) Kalifornien. Kolla ovanstående länk så får Du hela Jon – Ares inlägg

http://pulpitandpen.org/2017/12/11/charismatics-now-using-christian-tarot-cards/

Bethel, Christalignment och deras anhängare är inget annat än New Age gnosticism och vi måste ta avstånd från dem och deras villfarelse. Videon visar deras hyckleri och falskspel, plus hur de försöker mörka sin villfarelse.

De ingår uppenbart i ”Latter – rain – familjen”. I Sverige så är det Citykyrkan och alla som har med Bethel Church att göra. New Wine ser ju nästan ut att anamma hela Bethel Church teologin.

Ett skeende som förbereder ankomsten av den falske världsfrälsaren – en annan, en istället för Kristus – antikrist välkommen in på både den politiska och andliga arenan!

Bethel Church ingår i Kansasprofeterna och Apostlarörelsen och då även med kopplingar med Todd Bantley och efterdyningarna av Floridaväckelsen.

Apostlarörelsen – Bill Johnson ingår i Kansasprofeterna och Apostlarörelsen med ”skumma kompisar” som Heidi Baker – Paul Manwaring – Bill Johnson – Reinhard Bonnke – Rodney Howard Browne – Ben Fitzgerald – Todd White – Kenneth Copeland – Benny Hinn – Joyce Meyer – Rick Joyner – Creflo Dollar

https://hafosfunderingar.wordpress.com/2017/04/01/vakna-upp-efter-awakening-europe-scandinavia/

En länk som visar på hur ”Världen idag” (trosrörelsen) bejakar Kansas – profeterna och dess koppling till Todd Bentley:

http://www.varldenidag.se/nyheter/stod-fran/cbbhgp!MSNRv@B5iXaQl2YKVjlQZQ/

Andra avslöjande länkar om Kansasprofeterna:

http://sundsgruppen.se/?page_id=1176

http://gospel.jesuslever.eu/fakta-om-new-agevillolara/

http://monalola62.blogspot.se/2017/04/t-white-kallar-til-enhet-med-paven.html

Bill Johnson:

https://hafosfunderingar.wordpress.com/2016/05/12/varning-for-bill-johnson-i-sverige-foretradd-av-new-wine/

https://pulpitandpen.org/2016/11/14/what-are-bill-johnsons-heresies/?fbclid=IwAR3ASJoc7RedMxbHSKKS-Vll_lGeOT5NSk0mYeSzAFmtAGO7q5emhaN2Tus

Där finns då kopplingar till IHOP:

https://hafosfunderingar.wordpress.com/2017/11/27/international-house-of-prayer-ihop-nar-new-apostolic-reformation/

Oasrörelsen – Hans Weichbrodt:

https://hafosfunderingar.wordpress.com/2017/11/26/oasrorelsen-hans-weichbrodt/

New Wine:

https://hafosfunderingar.wordpress.com/2017/12/04/new-wine/

C – G Severin:

http://tre-skrivare.se/hf/H3Bok.htm#Kap3

Om HaFos funderingar

Mitt hjärta är gripet av en sådan nöd, över vad jag upplever, nästlar sig in, förlamar och vilseför kristenheten. Guds församling. Det är här i själva kärnan av Evangeliet som förvanskningen sker i trosförkunnelsen. Samma språkbruk, men med en ny innebörd bakom orden, som omintetgör vem Jesus är som Kristus och vad som gäller i försoningen. Där upplöses enheten av Gud och människa i Kristi person och säras den Gudomliga enheten mellan Fadern och Sonen. Det blir inte längre offret av Kristi kropp och blod som är det tillräckliga och giltiga offret i försoningen, utan en andlig död av Jesus krävs också. Människan har i trosförkunnelsen en ställföreträdare som misslyckas lika mycket som Adam och dör den andliga döden och lämnar därmed människan kvar i sin andliga död, medan hon genom en snedvriden människosyn och ande, själ och kroppslära, förleds tro att hon i sig själv är såsom en Gud redan här i tiden och börjar praktisera en "troslära" som har sina rötter från ockulta sammanhang kring skaparekraften i Dina uttalade ord.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s