Tarotkort – Bethel Church i Redding, Kalifornien

Tarotkort – Bethel Church i Redding, Kalifornien

http://pulpitandpen.org/2017/12/11/charismatics-now-using-christian-tarot-cards/

Jon-Are Pedersen har delat denna ovanstående länk och ger sin varning för denna företeelse som nu uppträder på den andliga arenan i samband med Bethel Church i Redding, Kalifornien

Kallas ”Destiny Reading Cards,” karismatik – några som är associerade med Bethel Church i Redding, Kalifornien – engagerar sig i vad som är väsentligen tarot kortläsning. Du kan se klippet nedan, och då kommer vi att förklara.

De kallar det en ”läsning” och refererar till programmet som ”Christalignment.” De gör inte ”förutsägelser”, men de hjälper till att bemyndiga ditt öde istället för att kontrollera det. Med hjälp av vad som är väsentligen tarotkort, läser de ”relationer, jobb och frågor” för att hjälpa människor att ”fatta bättre beslut i framtiden”.

Tarot är ett paket spelkort som ursprungligen tillverkades på 1400-talet i Italien och Frankrike, som är avsedda att hjälpa en psykisk ”gudomlig” sanning antingen om framtiden eller en nuvarande situation (vissa antar att namnet är hämtat från Taro floden i Italien ). Explicit ockultiska tarotar innehåller en 78-kortspaket (i motsats till alla andra typer av tarot, som är implicit ockultiska).

Karismatiken vid Bethelkyrkan och på andra håll har kommandörat denna sataniska övning och försökt hjälpa människor att få insikt i sitt liv från dessa ”läsningar”. Här är ett annat klipp nedan.

”Mind, Body and Spirit” är en grupp sammanställd av medarbetare (vänster) i Bethel Redding, inklusive föräldrarna till Bethel-missionären, Ben Fitzgerald.

Jenny och Ken Hodge är värd en händelse, ”Ta Jesus i Counter Cultures” den 10 mars. De har modellerat praxisen att ”ta Jesus i motkulturer” genom att göra sina kristalliserade tarotkort vid evenemang som porrutställningar.

På deras offentliga Facebook-sida kan du se deras närhet med Bethel Church i Redding. Du kan se den 7 december efter deras reklam för Christalignment (den bästa videon) vid en kommande händelse.

Du kan se en annan ”läsning” av Jenny Hodge på länken. Denna läsning involverar inte tarotkort, men olika färgade agater. ”Det kunde inte få någon weirder i karismania. Tills imorgon. Imorgon kommer det att bli jättegottare.”

Om HaFos funderingar

Mitt hjärta är gripet av en sådan nöd, över vad jag upplever, nästlar sig in, förlamar och vilseför kristenheten. Guds församling. Det är här i själva kärnan av Evangeliet som förvanskningen sker i trosförkunnelsen. Samma språkbruk, men med en ny innebörd bakom orden, som omintetgör vem Jesus är som Kristus och vad som gäller i försoningen. Där upplöses enheten av Gud och människa i Kristi person och säras den Gudomliga enheten mellan Fadern och Sonen. Det blir inte längre offret av Kristi kropp och blod som är det tillräckliga och giltiga offret i försoningen, utan en andlig död av Jesus krävs också. Människan har i trosförkunnelsen en ställföreträdare som misslyckas lika mycket som Adam och dör den andliga döden och lämnar därmed människan kvar i sin andliga död, medan hon genom en snedvriden människosyn och ande, själ och kroppslära, förleds tro att hon i sig själv är såsom en Gud redan här i tiden och börjar praktisera en "troslära" som har sina rötter från ockulta sammanhang kring skaparekraften i Dina uttalade ord.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Tarotkort – Bethel Church i Redding, Kalifornien

 1. Jon-Are Pedersen: Det var inte syftet med artikeln att bevisa att de var medlemmar i Bethel Redding, utan deras kopplingar till Ben Fitzgerald personligen och andra inom NAR. I deras fotoalbum Ben Fitzgerald, Heidi Baker, Todd White mfl. Det var inte syftet med artikeln att visa att behtel redding sysslar med tarotkort utan att några som är associerade med dem gör det.

  Den första videon är vad dom kallar ”christalignment” och kvinnan i videon förklarar själv.
  https://www.facebook.com/jenny.hodge.92/media_set

  Gilla

 2. Jon-Are Pedersen skriver: Nu har det kommit fram lite mer information kring artikeln jag länkade till tidigare.

  Bethel Church är i allra högsta grad kopplat till Destiny Cards och gruppen Christalignment, både genom att de har skapat en samarbetsgrupp som kallas ”Mind, Body and Spirit” men också att en av pastorerna inom Bethel Chruch, Theresa Dedmon, beskriver i en bok hur hon använder Destiny Cards för nya elever vid School of Supernatural.

  http://www.nowtheendbegins.com/christalignment-bethel…/ Christalignment Chaos At Bethel Church Using ‘Destiny Reading Cards’ To Deceive…

  Bethel Church: http://www.theresadedmon.com/about/ I am on pastoral staff at Bethel Church in Redding, California, where I oversee the Creative Arts…

  I första stycket av den här boken skriver hon att hon använder Destiny Cards. https://books.google.se/books?id=pynbt2fE82AC&pg=PT94

  Google-Translate: CHRISTALIGNMENT CHAOS I BETHEL CHURCH USING ‘DESTINY READING CARDS’ FÖR ATT LURA FÖLJESLAGARE MED HÄXA

  Det finns en grupp som kallar sig ”Christalignment” och det här är New Age som läskorten kommer från. Bethelkyrkan har skapat ett ”ministerium” för att samarbeta med Kristusignementet folk som heter ”Mind, Body and Spirit”. Christalignment är pro-LGBTQ, extremt New Age och 100% ockult. Och ”Kristus” de vill anpassa dig till är inte Jesus Kristus, det är en annan en istället för Kristus, antikrist.

  KARISMATIKEN I BETHELKYRKAN OCH PÅ ANDRA HÅLL HAR INFÖRT DENNA SATANISKA ÖVNING OCH FÖRSÖKT HJÄLPA MÄNNISKOR ATT FÅ INSIKT I SITT LIV FRÅN DESSA ”LÄSNINGAR”.

  ”Och ha ingen gemenskap med mörkrets ofruktbara verk, utan avslöja dem fastmer.” Efesierbrevet 5:11

  Precis när du trodde att Bethel kyrkan i Redding, Kalifornien, inte kunde klämma in ännu en demon så lade de till en legion mer. När jag först läste denna berättelse, trodde jag inte det var sant. Sedan gjorde jag lite undersökning och den chockerande bekräftelsen var snart bevisad.

  ”Destiny Reading Cards,” karismatik – några som är associerade med Bethel Church i Redding, Kalifornien – engagerar sig i vad som är väsentligen tarot kortläsning. De kallar det en ”läsning” och refererar till programmet som ”Christalignment.”

  De gör inte ”förutsägelser”, men de kommer att hjälpa till att bemyndiga ditt öde istället för att kontrollera det. Med hjälp av vad som egentligen är tarotkort, de gör en ”läsning” om relationer, jobb och frågor för att hjälpa människor ”fatta bättre beslut i framtiden.”

  Det verkar vara en kvinna som heter Theresa Dedmon, personal vid Bethel, som står bakom detta. Det här är från hennes video:

  ”Jag är pastoral personal i Bethel Church i Redding, Kalifornien, där jag övervakar Creative Arts-avdelningen för kyrkan och skolan för det övernaturliga ministeriet. Jag instruerar om dyrkningsuttryck och konsthändelser inom kyrkan, samt strategi och samordning för stadsförvandling.

  Jag talar också på nationella och internationella konferenser, utrustar och aktiverar människor i profetiskt och helande tjänst, eftersom jag visar dem hur de ska gå in i deras övernaturliga och kreativa destination.”

  Theresa har skrivit en bok med titeln ”Born to Create: Stepping Into Your SUPERNATURAL destination”. Här är vad hon säger under rubriken ”Välkomstavdelningen, personal och små grupper”:

  ”Övernaturlig kreativitet kan påverka människor som kommer till din kyrka för första gången. Under skolåret har jag undervisat studenter i Betels Kyrkan och profeterar till nykomlingar genom ödeskort, sjunger och spelar instrument för människor … ”

  MEN DESTINY-KORT ÄR INGET ANNAT ÄN ”KRISTNA” TAROTKORT OCH HELT KOPPLADE TILL SATANISM OCH OCKULTISM.

  Det finns en grupp som kallar sig ” Christalignment ” och det här är New Age läskort som detta kommer från. Bethelkyrkan har skapat ett ”ministerium” för att samarbeta med Kristusignementet folk som heter ”Mind, Body and Spirit”. Christalignment extremt New Age och 100% ockult. Och ”Kristus” de vill anpassa dig till är inte Jesus Kristus, det är en annan en istället för Kristus, antikrist.

  Ordet ”Kristus” betyder ”Messias” i Bibeln. Gud har sin Kristus som är kungen av kungar, Jesus Kristus, men Djävulen har också sin Kristus, den vi kallar Antikrist. Detta är Kristus av Kristusignmentens folk, och tyvärr betyder det också att det är den Kristus, antikrist, som man har i Bethelkyrkan.

  Om din kyrka har något att göra med Christalignment, och läsningskort, eller Bethel kyrka, spring så fort du kan till utgången, eller du kanske är med i en Gudstjänst med HEIDI BAKER, så inse att hon är EN FALSK LÄRARE SOM HÄMTAT DEMONER OCH BESVÄRJELSER FRÅN BETHEL KYRKAN.

  Gilla

 3. Nu kommer mörkläggning kring angiven info kring Tarotkott och Bethel Church. Kris Valloton förnekar Destiny Cards och medlemmarna i Bethel Church säger att de lärt det från Bill och Kris.

  Kris Valloton försöker dölja sanningen medan de egna församlingsmedlemmarna bekräftar användningen. En underartikel som beskriver mörkläggningen.

  https://churchwatchcentral.com/2017/12/14/bethelgate-looking-under-the-rug-of-bethel-administration/

  Konversationen efter hans inlägg:

  https://churchwatchcentral.com/2017/12/14/bethelgate-looking-under-the-rug-of-bethel-administration/

  Här har vi en annan artikel kring samma ämne, Bethel Church och deras mörkläggning.

  http://www.piratechristian.com/museum-of-idolatry/2017/12/kris-vallotton-and-bethel-cannot-escape-link-to-new-age-occultism

  Gilla

 4. Ping: Tveksamt möte | HaFos funderingar

 5. Ping: Bara en liten skumning av allt elände av avfall som idag drar fram på den andliga arenan | HaFos funderingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s